Nume: Alin
Nick: aLyNuTzZz
SteamID(cel din cifre): Daca il vrei ti-l dau pe mess sau PM (cred ca imi intra cineva pe el si nu vreau sa-l fac public)
Varsta: 13 ( Imediat fac 14) Dar nu va speriati am 2 ani de cs ! Stiu ce vreau si ceea ce pot
Oras: Comuna: Unirea
Experienta Administrat: 7-8 Luni
De ce vrei admin: As Vrea un grad de admin mare deoarece imi cunosc foarte bine calitatiile! As Vrea sa fac un Server populat cu ajutor unor prieteni! (prietenii cei din clan) Bineinteles as vrea sa fac si un addons frumos cu spiritul craciunului! Pentru toate astea trebuie ca cererea mea sa fie luata in considerare si sa fie acceptata! Restul calitatile le veti cunoaste pe parcurs!
Cate redirecte poti tine ( minim 15 ) : Daca sunt fakehlds: 2000
Provider (RDS/iLink/Clicknet): ClicKNet
1. As dori gradul de admin: Owner , din punctul meu de vedere imi merit acest RANK! Oricum nu depinde de mine, totul de pinde de voi adminii si cel care hosteaza serverul!
Nick: aLyNuTzZz
SteamID(cel din cifre): Daca il vrei ti-l dau pe mess sau PM (cred ca imi intra cineva pe el si nu vreau sa-l fac public)
Varsta: 13 ( Imediat fac 14) Dar nu va speriati am 2 ani de cs ! Stiu ce vreau si ceea ce pot
Experienta Administrat: 7-8 Luni
De ce vrei admin: As Vrea un grad de admin mare deoarece imi cunosc foarte bine calitatiile! As Vrea sa fac un Server populat cu ajutor unor prieteni! (prietenii cei din clan) Bineinteles as vrea sa fac si un addons frumos cu spiritul craciunului! Pentru toate astea trebuie ca cererea mea sa fie luata in considerare si sa fie acceptata! Restul calitatile le veti cunoaste pe parcurs!
Cate redirecte poti tine ( minim 15 ) : Daca sunt fakehlds: 2000
Provider (RDS/iLink/Clicknet): ClicKNet
1. As dori gradul de admin: Owner , din punctul meu de vedere imi merit acest RANK! Oricum nu depinde de mine, totul de pinde de voi adminii si cel care hosteaza serverul!
Dum Noi 25, 2012 9:38 pm Scris de RegalHost
» NEBUNIA a continuat si astazi!!
Mar Dec 13, 2011 5:03 pm Scris de RuSke
» Cat la % esti dependent de SaMp
Dum Dec 11, 2011 9:59 pm Scris de Odyss[sLABAN]
» Sa numaram pana la 2011
Dum Dec 11, 2011 9:57 pm Scris de BTG aLLyN
» Top 5 Oameni bogati de pe bogati de pe server!!!
Dum Dec 11, 2011 1:38 pm Scris de Addict
» Server ON
Dum Dec 11, 2011 1:23 pm Scris de BTG aLLyN
» 11.12.2011 , ora 13:15
Dum Dec 11, 2011 1:08 pm Scris de RuSke
» Ce sport iti place?
Dum Dec 11, 2011 11:56 am Scris de Gabytzu
» Duminica 20:30 Top10 IDIOTS
Dum Dec 11, 2011 11:51 am Scris de RuSke