Deci aici va explic cum un player ar trebui sa vorbeasca cu un alt player atunci cand unul dintre ei doreste sa vinda un anumit vehicul persoanei respectivE :
Deci primul civil (care vinde masina caeluillt) il numim cu "P1" iar celalat cu "P2" ! Acesta este modul RolePlay care ar trebui sa il faceti ,deci sa nu ezitati sa il puneti in aplicare de fiecare data ! Cititi tot ,ve-ti intra ca intr-o poveste a ce se va putea intimpla in viata reala !
P1: "/ad" Vind Infernus la un pret foarte bun !An Fabricatie: 2010, Oras de Provenienta: LosSantos, Culoare: Neagra, Cai Putere: 800, Pretul: 800.000$ ! Contact Phone Number 9122 ! (dau un exemplu)
P2: "/call 9122"
P2: Buna ziua !
P1: Buna ziua, cu cine am ocazia ?
P2: Ma numesc "Tazu" ,si sunt din LosSantos !
P1: Incintat de cunostinta domnule "Tazu" ,eu ma numesc "X" !
P2: Incintat !
P2: Astazi m-am uitat in ziar ,la partea cu anunturi, si am vazut ca doriti sa vindeti o masina la un pret destul de bun !
P1: Asa este ,sunteti interesat ?
P2 : Da sunt,dar as dori o mica detalie pe care nu ati precizato in anunt ,cit consuma aceasta masina?
P1:Are un motor foarte puternic dar consuma foarte putin ,5 litri pe kilometru
P2 Vai ce putin ,deci sunt sigur pe mine insumi ca vreau sa cumpar aceasta masina ,ma determina !
P1: Ma bucur ,unde doriti sa ne intilnim ca sa vorbim despre tranzactie ?
P2: In fata la primarie este bine?
P1: Foarte bine , ne vedem acolo in 30 de minute !
P2: Am inteles, voi fi acolo ! La revedere !
P1:La revedere !
P1: "/h"
Peste 30 de minute...
P1: Bine v-am gasit domnule "Tazu" !
P1: "/me" da mina cu "Tazu" !
P2: Bine v-am gasit ! Incintat !
P2 : "/me" da mina cu domnul "X" !
P1: Haideti sa mergem la "Banca Transilvania" sa facem transferul de bani ! Codul unde sa transferati banii este :"C12C12" (un exemplu)
P2: "/transfer" 800.000$
P2: Banii sunt in contul dumneavoastra !
P1: Va multumesc ,uitati acolo masina parcata si poftim cheile ! Ne vom mai intilni sa refacem actele masinii ! Va voi chema ,dati-mi numarul dumneavoatra de telefon va rog !...
P2: Numarul meu este : 4321 !
P1: Va voi suna maine ca sa vorbim despre acte, acum mergeti si faceti citeva ture ! Ne mai vedem ,la revedere domnule "Tazu" !
P2: La revedere domnule "X" , si va multumesc ,o zi buna !
P1: Eu va multumesc ,o zi buna si tie !
Cam atat , puteti pune in aplicare asta oricand , cand vreti sa vindeti o masina , RP , desigur.. Toate cele bune.
Deci primul civil (care vinde masina caeluillt) il numim cu "P1" iar celalat cu "P2" ! Acesta este modul RolePlay care ar trebui sa il faceti ,deci sa nu ezitati sa il puneti in aplicare de fiecare data ! Cititi tot ,ve-ti intra ca intr-o poveste a ce se va putea intimpla in viata reala !
P1: "/ad" Vind Infernus la un pret foarte bun !An Fabricatie: 2010, Oras de Provenienta: LosSantos, Culoare: Neagra, Cai Putere: 800, Pretul: 800.000$ ! Contact Phone Number 9122 ! (dau un exemplu)
P2: "/call 9122"
P2: Buna ziua !
P1: Buna ziua, cu cine am ocazia ?
P2: Ma numesc "Tazu" ,si sunt din LosSantos !
P1: Incintat de cunostinta domnule "Tazu" ,eu ma numesc "X" !
P2: Incintat !
P2: Astazi m-am uitat in ziar ,la partea cu anunturi, si am vazut ca doriti sa vindeti o masina la un pret destul de bun !
P1: Asa este ,sunteti interesat ?
P2 : Da sunt,dar as dori o mica detalie pe care nu ati precizato in anunt ,cit consuma aceasta masina?
P1:Are un motor foarte puternic dar consuma foarte putin ,5 litri pe kilometru
P2 Vai ce putin ,deci sunt sigur pe mine insumi ca vreau sa cumpar aceasta masina ,ma determina !
P1: Ma bucur ,unde doriti sa ne intilnim ca sa vorbim despre tranzactie ?
P2: In fata la primarie este bine?
P1: Foarte bine , ne vedem acolo in 30 de minute !
P2: Am inteles, voi fi acolo ! La revedere !
P1:La revedere !
P1: "/h"
Peste 30 de minute...
P1: Bine v-am gasit domnule "Tazu" !
P1: "/me" da mina cu "Tazu" !
P2: Bine v-am gasit ! Incintat !
P2 : "/me" da mina cu domnul "X" !
P1: Haideti sa mergem la "Banca Transilvania" sa facem transferul de bani ! Codul unde sa transferati banii este :"C12C12" (un exemplu)
P2: "/transfer" 800.000$
P2: Banii sunt in contul dumneavoastra !
P1: Va multumesc ,uitati acolo masina parcata si poftim cheile ! Ne vom mai intilni sa refacem actele masinii ! Va voi chema ,dati-mi numarul dumneavoatra de telefon va rog !...
P2: Numarul meu este : 4321 !
P1: Va voi suna maine ca sa vorbim despre acte, acum mergeti si faceti citeva ture ! Ne mai vedem ,la revedere domnule "Tazu" !
P2: La revedere domnule "X" , si va multumesc ,o zi buna !
P1: Eu va multumesc ,o zi buna si tie !
Cam atat , puteti pune in aplicare asta oricand , cand vreti sa vindeti o masina , RP , desigur.. Toate cele bune.
Dum Noi 25, 2012 9:38 pm Scris de RegalHost
» NEBUNIA a continuat si astazi!!
Mar Dec 13, 2011 5:03 pm Scris de RuSke
» Cat la % esti dependent de SaMp
Dum Dec 11, 2011 9:59 pm Scris de Odyss[sLABAN]
» Sa numaram pana la 2011
Dum Dec 11, 2011 9:57 pm Scris de BTG aLLyN
» Top 5 Oameni bogati de pe bogati de pe server!!!
Dum Dec 11, 2011 1:38 pm Scris de Addict
» Server ON
Dum Dec 11, 2011 1:23 pm Scris de BTG aLLyN
» 11.12.2011 , ora 13:15
Dum Dec 11, 2011 1:08 pm Scris de RuSke
» Ce sport iti place?
Dum Dec 11, 2011 11:56 am Scris de Gabytzu
» Duminica 20:30 Top10 IDIOTS
Dum Dec 11, 2011 11:51 am Scris de RuSke